Élő Közvetítés | Online Stream

M4 SPORT TV Online Nézés

Az ország elsőszámú sportcsatornája

Csatorna információk | TV műsor | off és online elérése | Élő közvetítés


Nézőszám:HTML hit counter - Quick-counter.net

Ajánlja ismerőseinek:

Kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánunk a TV nézéshez!


Az M4 Sport TV online stream a Duna Média sportcsatornája, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indult el. Ezen a csatornán láthatók a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat naponta. Jelenleg a bemondós Kőszegi Ákos, aki a Duna World és a (2015. március 15. előtti) Duna csatornahangja is volt régebben. Eleinte a csatorna hangja Szabó Sipos Barnabás, a Story4 egykori station voice-a volt.

Az M4 élő adásfolyama annyiban hasonlítható az M1 aktuális csatornáéhoz, hogy egy nagy alapterületű, hipermodern stúdióból vezénylik, amelyet már a csatorna adásának első órájában bemutattak az akkori napi házigazdák, Szujó Zoltán és Petrovics-Mérei Andrea. Az ún. "off-tube" fülkék (két kommentátorállás) egyedülálló módon a stúdió központi asztala mögött helyezkednek el, innen közvetítik a nem helyszíni sporteseményeket. (Használaton kívül ezeket kivetítők takarják.) További lényeges eleme még a stúdiónak a "főasztal" felett futó karika alakú hírsáv; a balra lévő kisebb pult, ahol egy másik műsorvezető kapcsolódhat bele a stúdióbeszélgetésekbe a legfrissebb információkat közölve; illetve a jobbra lévő LCD-monitor, amelynek feladata bennfentes adatok közlése, vagy például egy új sportszakember bemutatása. Az asztalba is beépítettek egy 65"-os érintőképernyőt, amelyet a műsorvezetők használnak videóelemzésre. Ezt nemcsak a meghívott vendégek láthatják, hanem a nézők is, hiszen felülnézetből az érintőképernyőt is kamera veszi.

Az adót a szolgáltatóknak a módosított médiatörvény alapján 2015. július 1-től kötelező az első programhelyek valamelyikére sorolva, térítésmentesen továbbítaniuk, ahogy az MTVA többi adóját is, leszámítva az M3-at. Az analóg hálózatokon többnyire a Duna World helyére került a csatorna, a digitálisakon új frekvenciát kapott HD műsorával együtt, így a MinDig TV-n is. Így a Duna World HD változata nem lett kötelezően továbbítandó. Az Eutelsat 9A műholdon (11 958 MHz) is elérhető a csatorna HD minőségben, szintén a Duna World HD-t felváltva. A közvetítések jelentős része azonban itt szerzői jogi okokból geoblokkolt (ilyenek például a Formula—1 közvetítések és betétfutamaik), így aki külföldön szeretné nézni a csatornát, annak az MTVA-tól kell egy kódkártyát beszereznie erre a célra. Az M4 Sport Magyarországon az első sporttelevízió, amelynek műsorait a Teletexten feliratozzák, méghozzá a 444. oldalon. Az élő adásokhoz automata beszédfelismerő rendszert használ az MTVA. A Duna World feliratozása emiatt 2015. július 1-je óta az 555. oldalra került át. A csatornaazonosító logó a köztévé többi adójával ellenben nem a bal, hanem a jobb felső sarokban helyezkedik el, ennek oka a nemzetközi adások (pl. Forma-1) egységes arculata. Az M4 Sport az első önálló arculattal rendelkező köztévé, a 2012-es arculatfrissítés óta. Az M4 Sport az első, amely az első három csatornától eltérő logót használ (ferde és nem azonos hosszúságú vonalak). A párhuzamos közvetítések esetén a fontosabb eseményt az M4 Sport, míg a másikat a Duna vagy a Duna World közvetíti. Naponta ötször közvetíti az M1 napi aktuális csatorna Egy Perc Híradó című műsorát.

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

 • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
 • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
 • 3. lépés: nyissuk meg a https://tvnezesonline.com/m4-sport-televizio-adas-kozvetites-online-live-stream.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
 • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
 • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
 • 2018 Téli olimpia, dél korea, Phjongcshang, 2018-as oroszországi labdarúgó VB foci világbajnokság élőben online stream az Interneten. MAgyar NB1, NB-1, Nemzeti bajnokság elsőosztály, a neten a weben, Közvetítés élő Asztalitenisz, Atlétika, Birkózás, Cselgáncs, Evezés, Golf, Gyeplabda, Íjászat, Kajak-kenu, Kerékpár, Kézilabda, Kosárlabda, Labdarúgás, Lovaglás, Műugrás, Ökölvívás, hogy Öttusa a Rögbi illetve Röplabda és Sportlövészet a Súlyemelés Szinkronúszás, Taekwondo Tenisz Tollaslabda, Torna Triatlon Úszás Vitorlázás Vívás Vízilabda. live stream csatorna m2 atv m4 ingyenes hd foci hétfő kedd szerd csütörtök péntek vasárnap magyarul, fogható, forma 1 hiradó NHL jégkorong hoki hockey new york rangers montreal canadiens toronto maple leaf sport rtl klub tv2 hd online interneten műsor 2014 2015 2016 2017 mtv Dárdai Pál Hertha Berlin Szalai Kleinheisler válogatott magyarország magyar világbajnokság VB európabajnokság EB Ferencváros FTC újpest nb2 liga vizilabda kézilabda jégkorong Real Madrid Barcelona Juventus Bayern München nb1 Manchester United AC Milan Inter Brazília Olimpia London Dortmund labdarúgás foci bajnokok ligája formula-1 forma-1 autóverseny Cristiano Ronaldo Lionel Messi Dzsudzsák Balázs Louis Hamilton Vettel Alonso Ferrari Raikkonen Berndt Storck élőben Bayer leverkusen schalke 04 hamburg sv hoffenheim busaspor török bajnokság la liga ligue 1 premier league serie a primera division mls, mlsz január február március április május június július augusztus szeptember október november december modric ibrahimovic balotelli manchester united city arsenal newcastle liverpool valencia sevilla porto benfica paris saint germain marseille lion steaua bucuresti óra negyed háromnegyed fél 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 01:00 02:00 03:00 04:00 05:00 06:00 07:00 08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 23:00 00:00 10 20 30 40 50 juventus ac milan as roma malmö rosenborg molde matthaus lothar hungaroring 2017 2018 2019 2020


  M4 Sport TV élő közvetítés, m4sport.hu

  Most megy az M4 Sport Televízión

  Oszd meg másokkal is amit nézel