FIFA Foci VB 2018 Élő közvetítés online stream
2018 foci VB m4 sport tv olnine stream

Foci VB élő közvetítés, Labdarúgó világbajnokság online stream

2018 labdarúgó világbajnokság m4 sport televízió élő közvetítés

Helyszín: Oroszország | június 14 - július 15 | futball VB

A Foci VB meccsei, élő közvetítés


M4 Sport Online
M4 Sport Online
Oldal újratöltés | Frissítés

Oszd meg és élvezd a foci VB-t


Itt található mind a 32 résztvevő ország, amely Oroszországi VB-n játszik.

A 32 csapat

Itt láthatóak a mindig frissülő csoportok és állások A Csoportok

Csoportok

A foci VB 64 meccsének helyszínéül szolgáló stadionok

Helyszínek

A FIFA 2018-as foci vb-jéről

Idén nyáron június 14 és július 15 között rendezi meg a FIFA a 21. labdarúgó világbajnokságot. Ezúttal és először Kelet-Európában, egészen pontosan Oroszországban. A 12 stadiont 11 város adja, mely mind Oroszország Európai részén található. A foci VB-n 32 csapat fog küzdeni a végső győzelemért, nyolc 4 csapatos csoportban. Az első két helyezett jut tovább, majd onnantől a legjobb 16 ország válogatottja egyenes kieséses rendszerben folytatja a küzdelmeket. Magyarország ezúttal sem jutott ki a futball világbajnokságra, legutoljára 32 éve 1986-ban játszhattunk foci VB-n, de akkor épp a mostani házigazdág, akkor még Szovjetúnió 6-0-al küldött el bennünket.

A mostani foci világbajnokságon 20 csapat szerepel, amely ott volt az előző vébén is, köztük természetesen a címvédő Németország csapatával, amely nem mellesleg tavaly Oroszországban a Konföderációs kupát is megynerte, így egészen közeli tapasztalatai vannak az oroszországi stadionokról és viszonyokról, hogy hogyan kell megnyerni ott egy tornát.

Az orosozországi labdarúgó világbajnokságon természetesen tucatjával szerepelnek majd világsztárok: Elég csak kiemelni a portugál csapatot erősítő Cristiano Ronaldo-t, vagy az örök riválisát Lionel Messit, aki az argentínokat próbálja meg minél több győzelemre segíteni. De ott lesz a VB-n Luka Modric, Mo Salah, Robert Lewandowski, Tony Kroos, Ivan Rakitic, Mario Mandzukic, Delle Alli, Lukaku, Dembelé, Griezmann, Sergio Ramos, Neymar, Luiz Suarez, Cuadrado és hosszasan lehetne a sort folytatni a brilliánsabbnál brilliánsabb játékosokkal, akik Oroszországban a nemzeti válogatottjukat próbálják majd a lehető legnagyobb siker felé vezényelni.

A televíziós és online stream közvetítésekről

A FIFA a különböző országok televíziós társaságainak adták el a közvetítési jogokat, így gyakorlatilag a világ összes országában és régiójában élőben lehet nézni a foci VB-t. Az angolul tudók előnyben vannak, mert a legtöbb TV csatorna ezen a nyelven érhető el, de a latin országok miatt a spanyolul közvetítő TV társaságok is szép számmal vannak. Az angol nyelvterületen ki kell emelni a BBC és az ITV közvetítését, valamint a FOX Sports élő közvetítését.

Magyarországon az MTVA vásárolta meg a FIFA-től a közvetítéseket, így hivatalosan ők a magyar nyelvű közvetítők és az M4 Sport TV csatornán lesz látható mind a 64 mérkőzés. A televízión keresztül ezt Magyarország határain belül láthatják a foci szerető szurkolók, azonban online stream akár határon túlról is elérhető az m4sport hu foci vb élő közvetítése, így erdélyből, vagy angliából a londoni magyarok is magyarul élvezhetik a labdarúgó világbajnokságot.

Copyright © 2018 TV Nézés Online. All Rights Reserved