Foci VB 2018 Élő közvetítés Online stream
oroszország foci m4 sport tv élő közvetítés online stream

Oroszország - Szaud Arábia 5-0 (2-0) összefoglaló videó és gólok

szaud arábia foci m4 sport tv élő közvetítés online stream

Stadion: Moszkva, Luzsnyiki | június 14. 17:00 | A-Csoport

Oroszország - Szaud Arábia 5-0 (2-0) összefoglaló videó és gólok


Oroszország - Szaud Arábia vb foci meccs élőben közvetítve online stream
Oroszország - Szaud Arábia vb foci meccs élőben közvetítve online stream
Oldal újratöltés | Frissítés

Oszd meg ismerőseiddel a Foci VB-t


Sorsolás és menetrendMérkőzés információ, beharangozó

Nézd az Oroszország - Szaud Arábia foci VB meccset élőben az M4 Sport TV közvetítésében online stream itt.

Szaud Arábia és Oroszország közti meccs az egyik legalacsonyabb presztízsű összecsapás, talán ezért is tették megnyitó mérkőzésnek, mert így viszont nagy érdeklődés lesz iránta. Szaud Arábia ebben a csoportban valószínűleg a negyedik helyet fogja megszerezni, bár vannak szakértők akik óva intenek attól, hogy az Oroszokat egyértelmű esélyesként hozzuk ki ebből a párharcból, hiszen a szaudiak edzője Antonio Pizzi kiváló edző, aki képes feltüzelni annyira a játékosait, hogy meglepetést is okozhatnak.

„Nagy megtiszteltetés ez nekünk, nagy dolog. Ritkán játszhatunk a világbajnokságon, főleg idehaza. Érezzük a nyomást, és meg is próbáljuk boldoggá tenni a hazánkat és a szurkolóinkat. Az a minimum, hogy a csoportunkból továbbjutunk. De az elődöntőbe is bejuthatunk” – mondta Daler Kujajev, a válogatott játékosa.

Egy orosz és két amerikai űrhajós márciusban vitte magával az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos labdáját, amellyel pár napja játszottak is egy kicsit a súlytalanság állapotában. A labda vasárnap tér vissza a Földre, akkor landol ugyanis a kazah sztyeppe közepén Szojuz-kapszulában egy háromfős legénység. Onnan viszik majd a mintegy 2500 kilométerre fekvő Moszkvába, a labdarúgó-világbajnokság első találkozójának helyszínére. A házigazda oroszok azt remélik, hogy a kozmoszból érkező labda szerencsét hoz majd nekik a Szaúd-Arábia elleni nyitómérkőzésén.

Oroszország: Várható kezdőcsapat

Orosz kezdőcsapat

Igor Akinfejev (CSZKA Moszkva) - Mario Fernandes (CSZKA Moszkva), Vlagyimir Granat (Rubin Kazany), Ilja Kutyepov (Szpartak Moszkva), Fjodor Kudrjasov (Rubin Kazany) - Alekszandr Golovin (CSZKA Moszkva), Roman Zobnyin (Szpartak Moszkva), Alan Dzagojev (CSZKA Moszkva), Konsztantin Rausch (Dinamo Moszkva) - Alekszej Mirancsuk (Lokomotiv Moszkva), Fjodor Smolov (FK Krasznodar)

Szaud Arábia: Várható kezdőcsapat

Szaud Arábia kezdőcsapat

Abdullah Al-Majuf (Al-Hilal) - Muhammad Al-Buraik (Al-Hilal), Oszama Havszavi (Al-Hilal), Omar Havszavi (Al-Naszr), Jasszer Al-Sahrani (Al-Hilal) - Abdullah Otaif (Al-Hilal), Szalman Al-Farazs (Al-Hilal), Taiszir Al-Dzsasszim (Al-Ahli) - Szalem Al-Davszari (Villarreal), Fahad Al-Muvallah (Levante UD), Jahja Al-Sehri (CD Leganés)


Copyright © 2018 TV Nézés Online. All Rights Reserved